Skip to main content

Snart dags! Fredag den 30 okt kan du höra min nya singel ÄLSKA MIG ÄNDÅ (alias Sköldpaddans sång)på Spotify! 🎶🍁🍂🍁🍂

En sak som jag påminns om igen och igen genom mina klienter i terapirummet, är hur rädslan att förlora varandra försätter oss i försvar och får oss att många gånger motverka våra egna syften. 
Att många relationer som slutar i skilsmässa, började med en längtan efter mer av varann… 
Så oerhört sorgligt och onödigt, kan man tycka. 
Utifrån min egen erfarenhet av en smärtsam skilsmässa, vill jag understryka att vi alla sitter i glashus när det gäller att leva sårbart och nära. Vi gör alla både fel och rätt, på olika sätt. 

Låten ÄLSKA MIG ÄNDÅ är mitt sätt att säga: 

Oavsett om du i konflikt blir mer som en bläckfisk (dvs att du i konflikt med den du älskar blir ordig och med känslorna mer synliga på utsidan) eller som en sköldpadda ( den som kryper in under sitt skal, stänger av inombords, moltiger eller lämnar rummet), så är ni båda en del i den dansen. ”När du säger sådär, då svarar jag såhär …”

Jag skulle kunna påstå att jag bara släpper en låt och inte mer med det. Och det skulle vara delvis sant. Men om jag fick önska, så önskar jag att orden ska landa mjukt och sant i dig som just nu kämpar i din relation. Att musiken ska nå in i vrår som just nu känns mörka och ensamma. Kanske lösa upp en och annan knut eller fila ner några vassa kanter inombords… 
För finns det nåt vackrare, starkare och viktigare än när vi äntligen öppnar upp för verklig närhet och kontakt med oss själva, livet och dem vi älskar? Alltså UTAN försvar… 🍁🍂🍁🍂
En video kommer på Youtube –  jag tutar här inne när den ligger uppe! 


…Och jag blir förstås jätteglad om du vill hjälpa mig att dela och sprida detta till dina nätverk och vänner!

Leave a Reply