Skip to main content
Terapistudion

Samtalsterapi &

parterapi

Även via videolänk
Läs mer

Terapistudion – även via videolänk

Laila Dahl är par- och relationsterapeut och driver Terapistudion i Huddinge sedan drygt 15 år tillbaka. Hon har sin lokal i Segeltorp och tar emot klienter i både enskilda samtal och parterapi här – eller via videolänk. Ett par kvällar i veckan finns kvällstider, övriga arbetsdagar tider mellan 9-16.00. Laila är även certifierad enneagramcoach och erbjuder i coaching utifrån enneagrammet. Se här
Laila medverkar regelbundet som expert i webbaserade relationsserien “Fixa kärleken”.
Play Video

Fixa kärleken: Varför ska man gå i parterapi?

Play Video

Fixa kärleken: Hur hjälper jag min partner som sörjer?

Terapistudions

Samtalsterapi

Att gå i terapi är inte detsamma som att “älta känslor” eller “gräva ner dig”. Snarare är det att göra dig själv medveten om vad du verkligen känner för att sedan kunna välja ett mera konstruktivt förhållningssätt. Ibland innebär det att först göra en återblick och bejaka din historia - för att bättre kunna leva i nuet. Terapistudion vill ge dig verktygen att både känna det du känner - och öppna ett fönster mot framtiden!

Terapistudion

Parterapi

Håller ni på att glida ifrån varandra?
Har kärlek och ömsesidig respekt bytts ut mot hårda ord och ett fattigt sexliv?
Eller vill ni investera i er relation i förebyggande syfte, för att ni verkligen älskar varann?

I vilket fall är parterapi ett klokt val om ni vill stärka er kärleksrelation.
Genom parterapin kommer du och din partner att få redskap som hjälper er att komma förbi inkörda låsningar och återvändsgränder i just er kommunikation. I ett tryggt sammanhang med en tredje part som inte väljer sida, finns det utrymme för er båda att säja som det verkligen är. Som, med handen på hjärtat, alltid är den enda gångbara vägen på sikt…

Skulle det vara tvärtom, så att ni redan beslutat er för att gå skilda vägar, då kan parterapi hjälpa er att göra ett värdigt avslut, innan ni går åt varsitt håll.

Helen ERecension på Reco

Kunnig och lyhörd. Duktig på att lyssna in och analysera det vi säger. Hon verifierar det vi säger och kommer med alternativa sätt att tänka. Hon utmanar oss att tänka i nya banor. Man känner sig stärkt efter ett besök hos Laila.

Jonny LRecension på Reco

Jag vill tacka dig Laila för din hjälp och ditt stöd under hösten. När det var som svårast hittade jag till dig och Terapistudion. Det har känts väldigt bra att både få tala och lyssna och jag kände redan från första samtalet att jag hade hamnat rätt. Det var aldrig några problem med att öppna mig för dig, då du är en lugn och vänlig själ.

Johan MRecension på Reco

Tack Laila för vad du gjort för hela vår familj. Genom dina samtal med mig och min man så fann vi vägen tillbaka till varandra. Vi har nu en relation som bygger på respekt samt kärlek. Ditt sätt att lyssna, ge stödjande frågor i diskussionerna tog oss hela tiden framåt. Det känns så fint och tryggt att du finns för oss även i eventuella situationer framledes där vi kan behöva en trygg person att samtala med! Tack från ett lyckligt par i "mogen ålder”

Anette SRecension på Reco

Laila blev min livlina under en svår tid. Vid vårt första möte kände jag direkt förtroende för henne. Med värme, respekt och med stor kunskap hjälpte hon mig att hitta tillbaka till min styrka och livsglädje.

Elina WRecension på Reco

Vi gick i parterapi hos Laila Dahl. Vi hade provat en del terapeuter innan. När vi började hos Laila kände vi att vi hade hittat rätt. Hon har lärt oss mycket nytt om oss själva, hon har hjälpt oss att kommunicera. I samtalet är hon väldigt medmänsklig, varm och empatisk. Rekommenderar varmt Terapistudion och Laila Dahl.

Se fler rekommendationer på Reco.

Besök Reco

Ta kontakt med Terapistudion

    “Jag är nog en ganska kräsen kund / klient och hade hört mig för en del – och från två olika håll fått rekommendation om Laila Dahl. Har nu haft 5 terapitillfällen.
    Upplever att hon har en sällsam förmåga att på kort tid ’förstå hur jag funkar’ och vilket ’språk’ som behöver användas för att nå mig som bäst. Laila använder tiden väl, lyssnar uppmärksamt och har en framåtlutning i att komma djupare för att nå kärnan.
    Skilled i sina frågeställningar, kreativ och snabb i sitt resonemang, trygg som person och i sin profession, gedigen erfarenhet och helt fantastisk i sitt bemötande. Våra samtal blev en lyx för mig – fast vi lyfte en del tuffa saker kändes det aldrig obekvämt, då hon skapar ett behagligt samtalsklimat med sin respekt och värme.”
    Linda Sk