Skip to main content

⁣Det. Blir. Av! 🎈


Äntligen kan jag avslöja att min nästa bok kommer handla om – ENNEAGRAMMET! ⁣Tjohoo!

I flera år har lekt med tanken, men det var först för ett år sedan som jag tog modet till mig och började dra i lite tåtar på allvar. Nu är bitarna på plats och vi kan köra igång! 


Enneagrammet är ett verktyg för personlig utveckling som handlar om att hitta in till sin egen själ och bli ännu mera den man är när man fungerar som bäst. Obs jag är – och detta genom att först syna det där som inte funkar lika bra… 😅. ⁣⁣Och min önskan är att när du håller den här boken i din hand, ska det vara som när du vaknar en varm sommarmorgon. Det kanske känns lite unket eller stillastående i rummet/livet där du befinner dig, men när du slår upp fönstret fyller en svag fläkt av syren dina lungor där du står och du tar ett djupt livsbejakande andetag…

”Det finns hopp, det finns mer, jag har förmågan att utvecklas och förändra saker …” ⁣
(Oj, sorry jag blev lite carried away, men du kanske förstår hur jag menar…)  

⁣⁣Som du märkte skriver jag VI och ni som känner mig vet att jag älskar bilder, färg och form. Så den här gången vill jag slå två flugor i en smäll och göra en bok som tilltalar både ögat och själen. Som tillåter den sidan av mig komma ut och leka lite, tillsammans med en av mina bästa lekkamrater, min bror tillika fotografen, Per Dahl och begåvade formgivaren Maggan Brisell Axelsson @mbaxon⁣⁣

Ett själfullt format gifter sig så bra med vad Enneagrammet handlar om, tycker jag!⁣

Vi vill göra en härligt tjock, informerande och inbjudande så kallad coffeetable bok, som inte bara bjuder på ”coffee” utan också på ett ”matnyttigt” innehåll att dra självinsikt, styrka, växtkraft och livslust ifrån. ⁣⁣

Mer info kommer framledes. 


Om du vill veta mer om Enneagrammet redan nu, lyssna ikapp min podd Enneagramstudion. Finns på Spotify och Podcaster- eller gå via länken i min profil! (14 avsnitt ligger ute)

⁣⁣⁣⁣Ha en fortsatt bra dag, fina vänner! 
🌸🌸🌸

Foto: Per Dahl

Leave a Reply