Skip to main content

Byt ut Jag kan inte, till Jag lär mig NU! 

Det här resonemanget riktar jag 💯 ggr lika mycket till mig själv. 😅🙈Barnen är bra på att påminna mig. Ibland, när de tröttnat på mina frågor (oftast då gällande datorer, mobiler, social media) säger de bara två ord (men med eftertryck): Googla, mamma…!

Och tro det eller ej, men det funkar! 


Alla är barn i början och egentligen finns det väldigt få saker du inte KAN göra. Hur lång tid, hur många liter svett och tårar och att slita ditt hår längs den vägen det kommer att kräva, DET är en annan femma… Men det går. 
De där sakerna vi vill få gjorda eller lära oss är inga omöjligheter – men det börjar i våra kloka (men ibland insnöade) huvuden…

Gör såhär:

Avslöja din egen bortförklaring ”JAG KAN INTE”

Byt ut denna till ”JAG KAN – men bara INTE ÄN”

Byt ut denna till – ”Jag kan SNART!”

Byt ut denna till – ”Jag LÄR MIG – NU!

Go for it!

Trevlig helg!

Leave a Reply