Skip to main content

Ett nytt år – ja, ett nytt decennium! Wow. Det känns stort och högtidligt på nåt sätt, och några ord jag gått och känt på de här första dagarna är;

Nytt År, Nytt Mod och Ny Mening…

Ju äldre jag blir desto viktigare känns det att ta vara på min tid. Att så långt det är möjligt att skapa och leva ett liv så nära min längtan som möjligt. Sista veckorna på mitt 2019 påminde mig på ett smärtsamt sätt om livets skörhet. En mycket nära vän fick ett sjukdomsbesked som kräver ett mirakel om det ska vända tillbaka. En skolkamrat till min yngste son omkom under julhelgen – och så allt som händer runt om i vår värld…

Men så länge vi lever och andas är jag övertygad om att vi ska vara här – och ta vara på varje dag som ännu en gåva, ännu en möjlighet att ge tillbaka nåt av det vi själva fått… 

❤

2020 har jag en del gamla tankemönster (eller ska vi kalla dem tankemonster, kanske?) jag vill lämna bakom mig. För övrigt innehåller början på den här terminen både uppstart och nystart. T ex startar jag idagden här bloggen. Här kommer jag att skriva om livet på våra insidor. Hoppas du vill följa mig och sprida ordet…Det blir ibland personligt, ibland mera allmänt  – framför hoppas jag att det ska kännas nära och angeläget och inspirera dig att följa DIN längtan…!

Ny hemsida 

Idag publicerar jag också min nya hemsida. Som du märker heter den nu mera lailadahl.se (istället för terapistudion.se) – då jag behöver ett mera samlande namn för de olika delarna jag jobbar med.

Boksläpp

21/1 släpps min bok Dina känslor är inte i vägen. En bok jag längtat efter att skriva sen jag 25… Håll utkik!

Ny föreläsning

Med den nya boken kommer jag erbjuda 2 olika upplägg, både baserade på innehållet i Dina känslor är inte i vägen. Det ena upplägget är en föreläsning om våra känslor, varför de är så viktiga och hur de påverkar våra relationer.

Konsert

Det andra upplägget är en konsert. Här blandar jag mina låtar med innehållet från samma bok. Det är ett litet, avskalat och lättroddat format – bara en gitarrist och jag. Det här konceptet ligger mig extra varmt om hjärtat (!) då det är många år sedan jag turnerade i någon större utsträckning.

Enneagrammcoaching

För ca 15 år sedan kom jag i kontakt med en modell för personlig utveckling som heter Enneagrammet. Ett fantastiskt psykologiskt verktyg för självkännedom som jag har stor nytta av i mitt arbete – och sedan nov (-19) är jag certifierad emmeagramcoach. Under 2020 hoppas kunna bredda mitt arbete med Enneagrammet och sprida det till fler.

Terapi

Med Terapistudion fortsätter jag ta emot mina modiga klienter (nya och “gamla”) i samtalsterapi och parterapi. Jag kommer även fortsätta mitt samarbete med Fixa Kärleken, en webb-baserad relationsserie om relationer.

☀

Personligen ….vill jag röra på mig mer och vara lite mer social. Året som gick känns det som att jag satt mest med huvudet i datorn på min lediga tid 🙂 

Och varför inte känna på vad de orden innebär för dig…? Ett nytt år? Var i ditt liv behöver du nytt mod? Och vad skulle kunna ge dig en ny eller djupare mening där du står just nu? 

Leave a Reply