Skip to main content

What’s all this fuzz about?!

Zelda undrar vad i friden ”allt ståhej kring en kartong” handlar om. Och jag förklarar att nu är den här. Min 278 sidors hyllning till allas vår förmåga att KÄNNA! 

Min bön och önskan att du som alltid fått höra att du är ”en sån känslomänniska” – såväl som du som ser dig själv som mera logisk och rationell – med den här boken ska hitta vägen in till ett modigare liv. In? Ja, för jag tror att innan vi kan vända oss utåt, dvs fatta beslut, agera, kommunicera och  bidra till världen på bästa möjliga sätt,  behöver vi först gå inåt. För det är där innanför dina känslor bor. Dina många gånger motsägelsefulla känslor som både kan göra ont och ställa till det – men som också bär på viktig ovärderlig information…

-Ok, whatever. Kan vi ta min promenad nu, eller? svarar Zelda. (Sa jag att Zelda är en svengelska-talande hund?) 

/Laila

Leave a Reply