Skip to main content

Intervjuades av @urbanthoms för Tidningen Dagen idag och vi pratade bl a minnen från 80-90tal då jag sjöng som mest. 

Bilderna här är från en 3 månaders USA 🇺🇸 turné, ”The Swedish Year – i Kungen i Silvias spår” (1988), då jag även fick ta emot The key of The City av borgmästaren i Nashville (bara en sån sak, haha, jag hade ingen aning om vad det handlade om egentligen och det gör jag fortfarande inte 😂 , men Kicki Danielsson hade fått den före mig som enda svensk och efter har visst Jill Jonsson fått den, så i gott sällskap)   
Aldrig använt så mycket hårspray i hela mitt liv i allafall, som de veckorna over there, som bilderna ju avslöjar…  😂


De sista 3 sista bilderna är från  en Sverige turné samma år ( eller om det va året efter), allra sista från ett regnigt framträdande på Skansen.

Gokväll på er! 

Leave a Reply