Skip to main content


Känner du en tveksamhet att ge dig ut och sätta dig i ett mottagningsrum så här i covidtider?  


Eller;

bor du långt bort,

är det krångligt för dig att ta dig till min mottagning,

befinner du dig du ute på resa

eller har ni svårt att få barnvakt?


Inga problem! Nu kan du få terapi hemma från favoritfåtöljen med en kopp kaffe i handen!


Som ett bidrag till minskad smittspridning samt att göra Terapistudion tillgänglig för fler, har jag sedan flera månader nu tagit emot mina klienter via VIDEOMÖTE (parterapi och individuella samtal ) och TELEFON (individuella samtal), istället för möte i min terapistudio. Det visar sig vara både välkommet och fungera väldigt bra – en del frågar till och med om de kan få fortsätta såhär även sedan när jag öppnar samtalsrummet igen (vilket jag kommer att fortsätta erbjuda som ett alternativ)!


Välkommen mejla mig för mer info eller bokning! laila@terapistudion.se


Juluppehåll: 22 dec t o m 3 januari.

Leave a Reply