Skip to main content
Terapistudion

Terapeut med fokus på relationsproblem

Läs mer

Att besöka en terapeut för relationsproblem är inget ovanligt. Kanske är relationen på väg utför? Eller har ni tappat greppet om vad det är som egentligen betyder något i relationen? Skälen till besöket kan vara många och ibland vet man inte själv varför krisen eller behovet av terapi uppstod från första början. Det kan också handla om att man vill arbeta proaktivt i relationen för att på så vis skapa förståelse för varandra och förebygga för framtida konflikter.

Om Terapistudion

Vi på TerapiStudion har lång erfarenhet av alla typer av terapeutiska samtal och erbjuder professionell samtalsterapi, parterapi, telefoncoaching och coaching i Stockholm. Du behöver inte känna dig tyngd för att besöka oss, kanske är du bara i behov av vägledning? Du är oavsett alltid välkommen till oss på TerapiStudion.

Parterapi – varför då?

En bra relation är summan av en rad komponenter som tillsammans utgör det fundament på vilket ni byggt erat förhållande. När problem uppstår kan det därför vara svårt att förstå vad det egentligen är som ligger till grund för motsättningarna.

Ofta har problemen inom en relation sin grund i en dålig kommunikation mellan parterna. En försämrad kommunikation leder på sikt till att man gömmer sina känslor från sin partner och många vågar inte i samma utsträckning visa sårbarhet på det sätt de en gång kände att de kunde.

Det är just i detta som parterapin kommer in i bilden. I en trygg miljö får du och din partner tala ut om era känslor och tillsammans kan vi hjälpas åt med att hitta tillbaka till kärnan i er relation.

Terapi är ofta nödvändigt för att finna lösningen på relationsproblem

När det kommer till kritan är det svårt att undgå även för den mest envisa av personligheter att samtal faktiskt är den enda rimliga vägen framåt. Det kan således kännas tryggt att gå i parterapi ihop där ni tillsammans med en terapeut som inte väljer sida, hjälper er med att komma vidare i er relation och på sikt hitta tillbaka till varandra.

Vi erbjuder inte bara parterapi för relationsproblem

Utöver parterapi erbjuder vi på TerapiStudion även traditionell samtalsterapi, telefoncoaching och coaching. Kort sagt så kan du alltid komma till oss oavsett vad du har som du känner att du behöver prata om – vi hjälper dig med dina besvär.

Kontakta oss redan idag

Om du eller ni har några frågor kring parterapi eller är intresserade av att påbörja parterapi, kontakta då oss på TerapiStudion så hjälper vi er med att få en bättre relation. Vi anpassar alltid våra tillvägagångssätt efter era behov och har full förståelse för att alla relationer och dess problem ser olika ut.

Play Video

Fixa kärleken: Varför ska man gå i parterapi?

Play Video

Fixa kärleken: Hur hjälper jag min partner som sörjer?

Helen ERecension på Reco

Kunnig och lyhörd. Duktig på att lyssna in och analysera det vi säger. Hon verifierar det vi säger och kommer med alternativa sätt att tänka. Hon utmanar oss att tänka i nya banor. Man känner sig stärkt efter ett besök hos Laila.

Jonny LRecension på Reco

Jag vill tacka dig Laila för din hjälp och ditt stöd under hösten. När det var som svårast hittade jag till dig och Terapistudion. Det har känts väldigt bra att både få tala och lyssna och jag kände redan från första samtalet att jag hade hamnat rätt. Det var aldrig några problem med att öppna mig för dig, då du är en lugn och vänlig själ.

Johan MRecension på Reco

Tack Laila för vad du gjort för hela vår familj. Genom dina samtal med mig och min man så fann vi vägen tillbaka till varandra. Vi har nu en relation som bygger på respekt samt kärlek. Ditt sätt att lyssna, ge stödjande frågor i diskussionerna tog oss hela tiden framåt. Det känns så fint och tryggt att du finns för oss även i eventuella situationer framledes där vi kan behöva en trygg person att samtala med! Tack från ett lyckligt par i "mogen ålder”

Anette SRecension på Reco

Laila blev min livlina under en svår tid. Vid vårt första möte kände jag direkt förtroende för henne. Med värme, respekt och med stor kunskap hjälpte hon mig att hitta tillbaka till min styrka och livsglädje.

Elina WRecension på Reco

Vi gick i parterapi hos Laila Dahl. Vi hade provat en del terapeuter innan. När vi började hos Laila kände vi att vi hade hittat rätt. Hon har lärt oss mycket nytt om oss själva, hon har hjälpt oss att kommunicera. I samtalet är hon väldigt medmänsklig, varm och empatisk. Rekommenderar varmt Terapistudion och Laila Dahl.

Se fler rekommendationer på Reco.

Besök Reco

Ta kontakt med Terapistudion

    “Jag är nog en ganska kräsen kund / klient och hade hört mig för en del – och från två olika håll fått rekommendation om Laila Dahl. Har nu haft 5 terapitillfällen.
    Upplever att hon har en sällsam förmåga att på kort tid ’förstå hur jag funkar’ och vilket ’språk’ som behöver användas för att nå mig som bäst. Laila använder tiden väl, lyssnar uppmärksamt och har en framåtlutning i att komma djupare för att nå kärnan.
    Skilled i sina frågeställningar, kreativ och snabb i sitt resonemang, trygg som person och i sin profession, gedigen erfarenhet och helt fantastisk i sitt bemötande. Våra samtal blev en lyx för mig – fast vi lyfte en del tuffa saker kändes det aldrig obekvämt, då hon skapar ett behagligt samtalsklimat med sin respekt och värme.”
    Linda Sk